spackspuitwerk

Spackspuitwerk

Wilt u uw muren laten afwerken? Bent u op zoek naar een goedkope, snelle en duurzame manier om uw wanden te stucen? Dan is spackspuitwerk de techniek waar u naar zoekt. Spackspuitwerk is een snelle manier om uw wanden en plafond te voorzien van een laagje stucwerk, oftewel, om uw muur en plafond te stucen. Op deze manier blijft het mooi en u kunt zelfs kiezen uit verschillende structuren voor uw muur. Spackspuitwerk zorgt ervoor dat lelijke muren weer mooi worden. Zo maakt u uw wanden en plafond helemaal naar uw smaak. Wilt u uw klus uitbesteden? De gelieerde stukadoors hebben ruime ervaring in het spackspuiten van muren. Via het contactformulier vraagt u vrijblijvend diverse offertes aan. Na ontvangst van uw aanvraag zetten wij deze door naar maximaal 6 stukadoors bij u uit de regio. Het is aan u om de aanbiedingen op uw gemak met elkaar te vergelijken.

Wat is spackspuiten?

Spackspuiten is een techniek waarbij er een laagje stucwerk gespoten wordt op de muren, een vorm van stucen. Spack is een pasta die bestaat uit kalk en kunsthars. Door middel van een speciale machine wordt de spack op de muur gespoten. Voordat een stukadoor kan spackspuiten brengt hij een ondergrond aan waarbij de stukadoor oneffenheden weg werkt. Ook zorgt deze laag ervoor dat de tweede laag beter tot zijn recht komt. De afkorrellaag is de tweede laag en is de laag die zichtbaar is op de wanden en het plafond. U heeft de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende structuren, van grof tot fijn. Dit hangt natuurlijk af van de wensen die u heeft.

Kleuren en korreldikte

Om aan uw wensen te voldoen, zijn er verschillende opties waar u uit kunt kiezen met spackspuitwerk. Zoals eerder vermeld is er de keuze uit een groffe of fijne structuur, of juist er tussenin. Een bekende naam hiervoor is spachtelputz. Spachtelputz is een methode waarmee materiaal aangebracht kan worden met een spackspuit. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om het spackspuitwerk in een kleur te laten spuiten. Normaal gesproken wordt de verf in het wit geleverd, maar deze kan in verschillende kleuren gemengd worden. Zo krijgt u met spackspuiten niet alleen de structuur waar u naar op zoek bent, maar ook meteen in de kleur die u wilt. Onze stukadoor beantwoordt graag uw vragen over de verschillende mogelijkheden voor het stucen van uw muur en plafond.

Gratis offertes vergelijken


Verschil met ander sierpleisters

Spackspuitwerk als vorm van stucen heeft vele voordelen vergeleken met andere sierpleisters. Zo is spackspuitwerk:

  • Snel
  • Duurzaam
  • Goedkoop

Spackspuiten is snel doordat het gespoten wordt met een spackspuit. Het is duurzaam, doordat spackspuitwerk lang mee gaat. Daarnaast is het de goedkoopste variant van stucen. Het grootste verschil met andere vormen van sierpleister is dat spackspuitwerk op de muren gespoten wordt. Normaal gesproken wordt er met stucen een laag op de muur gesmeerd. Hierdoor heeft een stukadoor voor spuiten andere kennis nodig dan bij normaal stucwerk. Onze professional heeft verstand van en ervaring met spackspuiten als vorm van stucen en kan u advies geven over de keuzes die u kunt maken.

Zelf spacken

U kunt ervoor kiezen om zelf te spackspuiten. Omdat spackspuiten anders gaat dan normaal stucwerk, is het belangrijk dat u weet wat u doet. Spackspuitwerk vraagt om een bepaalde expertise waar u zelf misschien niet tot in staat bent. Daarom is de verstandige keuze om een ervaren stukadoor in te schakelen. Wij hebben een landelijk netwerk van stukadoors en hebben dus zo’n stukadoor in huis. Hij kan u advies geven en hij kan het spackspuitwerk voor u uitvoeren. Dit scheelt u werk en u weet zeker dat het spackspuiten goed gebeurt. Om in contact te komen met onze stukadoor kunt u het offerteformulier invullen.
stucwerk aanbrengen


Prijzen

Doordat spackspuiten de goedkoopste manier is om uw muur en plafond te laten stucen, bent u sowieso goedkoper uit dan met normaal stucwerk. De prijzen kunnen verschillen door de keuze voor een groffe of fijne structuur, maar bijvoorbeeld ook door de keuze voor wit of kleur op uw wanden. Over het algemeen ligt de prijs van spackspuitwerk rond de tien euro per vierkante meter. Het is verstandig om rekening te houden met totaalkosten, aangezien u niet alleen betaalt voor het stucen, maar vaak ook materiaalkosten en/of een uurtarief. Wij zorgen voor een totaalplaatje: goede service tegen de laagste prijs.

Vrijblijvende offertes aanvragen

Wilt u uw muren tegen een voordelig tarief laten stucen, spackspuiten, door een stukadoor van ons bedrijf? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte bij ons aan. Zo ziet u met eigen ogen dat wij de voordeligste zijn op het gebied van spackspuitwerk. Daarnaast zorgen wij ervoor dat er een stukadoor uit uw buurt bij u langs komt. Op deze manier zorgen wij ervoor dat u er vanuit kunt gaan dat u wordt geholpen tegen de laagste prijs en door een betrouwbare stukadoor. Onze stukadoren luisteren naar u en zorgt ervoor dat het eindresultaat voldoet aan uw wensen en verwachtingen. Vraag daarom nu uw vrijblijvende offerte aan.