plafond stucen

Plafond stucen

Ieder onderdeel in huis moet goed worden onderhouden om uw woning in perfecte staat te krijgen en houden. Dit geldt ook voor het plafond. Om een plafond weer mooi te krijgen, is het mogelijk om deze te stucen. Stucwerk op een plafond aanbrengen kan met verschillende materialen en technieken. Een stukadoor voert de werkzaamheden voor u uit en informeert u over de verschillende mogelijkheden voor stucwerk, zoals spachtelputz, sierpleister of andere pleisterwerken. Wij brengen u graag in contact met een ervaren stukadoor voor het stucen van uw plafond. Via het contactformulier vraagt u vrijblijvend diverse offertes aan. Na ontvangst van uw aanvraag zetten wij deze door naar maximaal 6 stukadoors bij u uit de regio. Het is aan u om de aanbiedingen op uw gemak met elkaar te vergelijken.

Glad stucen of spack spuiten?

Zoals gezegd zijn er diverse technieken voor stucwerk op plafonds. Zo is het mogelijk om spack te laten spuiten. Door spack te laten spuiten wordt er eventueel een structuur aangebracht door het uit elkaar blazen van het materiaal. Spack is zelf een gladde pasta en kan ook zo aangebracht worden, het is maar net wat u wilt. Daarnaast is het mogelijk om een glad oppervlak te bereiken door het glad stucen met stucwerk. Een stukadoor vertelt u meer over de mogelijkheden en gaat voor u aan het werk met spuiten of stucen van het plafond met verschillende soorten stucwerk.

Spachtelputz

Naast stucen en spack spuiten is het ook een optie om te kiezen voor spachtelputz. Spachtelputz is een vorm van stucwerk dat u laat aanbrengen door een stukadoor. Spachtelputz heeft vele voordelen. Het is een sierpleister dat stootvast is en makkelijk schoon te maken is. Daarnaast is spachtelputz als stucwerk verkrijgbaar in diverse kleuren en is het geschikt voor zowel binnen als buiten. Met spachtelputz als stucwerk kiest u zelf voor de structuur. Bij deze sierpleister zitten er namelijk steenkorreltjes in het stucwerk, waardoor er een structuur ontstaat. De grootte van de korreltjes bepaalt u zelf. Een stukadoor informeert u verder over spachtelputz als stucwerk.

Gratis offertes vergelijken


Zelf doen of uitbesteden?

Voor het opknappen van uw plafond is het een mogelijkheid om zelf aan het werk te gaan. Als u verstand heeft van het aanbrengen van pleisterwerken en handig bent met het uitvoeren van dit soort werkzaamheden, is het een optie om dit zelf te doen. Als u hier zelf niet zo handig in bent, is het verstandiger om dit over te laten aan een professionele stukadoor. Een stukadoor heeft vaak jarenlange ervaring met deze werkzaamheden en zorgt ervoor dat uw plafond er weer op zijn best uit ziet. Ook bij twijfel is het verstandiger om niet zelf eerst het plafond proberen te stucen, maar gewoon en stukadoor in te schakelen.

Ornamenten voor een klassieke uitstraling

Een stukadoor gaat niet alleen aan het werk met stuckwerk, maar zorgt ook voor ornamenten. Ornamenten op het plafond geven een woning een klassieke uitstraling, maar zijn vaak beschadigd wanneer men een woning koopt. Het repareren of aanbrengen hiervan laat u aan een professionele stukadoor over. Hij zorgt ervoor dat uw woning weer een mooie, authentieke uitstraling krijgt door ornamenten te repareren of plaatsen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het plaatsen of repareren van ornamenten of stucwerk op het plafond? Dan helpen wij u graag verder. Vul nu het contactformulier in en stel uw vragen.

stukadoor prijzen

Prijzen

Als u uw plafond wilt laten stucen, kost dit uiteraard geld. De prijzen voor diverse pleisterwerken verschillen. Kiest u voor het glad stucen, sierpleister of andere pleisterwerken? Doordat er voor de diverse werkzaamheden ook verschillende materialen en technieken gebruikt worden, verschillen de prijzen. Wij zorgen ervoor dat een stukadoor het stucen tegen scherpe prijzen voor u uitvoert en aan het werk gaat met het aanbrengen van sierpleister en pleisterwerken. Ook als u tips wilt voor het stucen van een plafond of advies over de mogelijkheden voor het verven van uw plafond helpen wij u graag verder. Neem daarom snel contact met ons op.

Vrijblijvende offertes ontvangen

Kan uw plafond wel een opknapbeurt gebruiken? Zet dan een stukadoor aan het werk door uw plafond te laten stucen tegen scherpe prijzen. Of u nu kiest voor spachtelputz, glad stucen, spack spuiten of ander stucwerk, een stukadoor gaat aan het werk met het aanbrengen van het stucwerk op uw plafonds tegen scherpe prijzen. Een professionele stukadoor adviseert u over pleisterwerken en sierpleister voor plafonds en voert het glad stucen en aanbrengen van stucwerk voor u uit tegen scherpe prijzen. Vul daarom snel het contactformulier in en beschrijf uw opdracht of stel uw vragen. U ontvangt van ons een vrijblijvende offerte.