Stukadoor Enschede

Stukadoor Enschede

Bent u op zoek naar een stukadoor in Enschede? Via ons netwerk vindt u snel een stucadoor die u kan assisteren bij al uw werk. Wij helpen u met allerlei soorten vervaardigingen, zoals spachtelputz, sierpleister, pleisterwerk en raapwerk. Het is belangrijk om uw muur te laten stucen door een professional. Zo verzekert u zichzelf van mooie, duurzame muurcreaties. Ons netwerk van stukadoren helpt u tevens met spack spuiten.

Bent u benieuwd naar de prijzen voor het plaatsen van bijvoorbeeld spachtelputz? Vul dan op het contactformulier nauwkeurig in wat uw wensen voor het stucwerk zijn en u ontvangt spoedig meerdere vrijblijvende offertes! Het is vervolgens aan u om deze offertes met elkaar te vergelijken op basis van prijzen en aanbod. Kies zo voor het stukadoorsbedrijf uit Enschede dat het beste bij u past!

Diverse offertes aanvragen

U ontvangt maximaal 5 vrijblijvende offertes

Soort stucwerk (*)1 keer klikken is voldoende


Netwerk van stukadoorsbedrijven

Stukadoorsbedrijf Van De Velde Enschede
Wij zijn een ervaren en erkend netwerk van stukadoorsbedrijven. Onze stukadoren hebben jarenlange ervaring in hun werkzaamheden. Tevens bezitten ze allen over een relevant diploma. Of u onze stukadoor nu nodig hebt voor sausklaar stucwerk, het smeren van spachtelputz, of het aanbrengen van sierpleister dan wel raapwerk: wij staan voor u klaar! Doordat elke stucadoor ruim ervaren is, kunnen we de kwaliteit van ons werk garanderen. Met ons stukadoorsbedrijf zit u dus altijd goed! Daarnaast werken we met de nieuwste materiaalsoorten op de markt. Iedere stukadoor uit ons stukadoorsbedrijf in Enschede kan u hierdoor perfect assisteren bij het stucen, spacken en zelfs het bevestigen van gipsplaten.

Sierpleister

Sierpleister
Kiest u voor sierpleister? Voor het aanbrengen van sierpleister en spachtelputz helpen we u aan de juiste stucadoor. Met sierpleister brengt u een korrelige structuur aan bij uw muur. U kunt sierpleisters in alle kleuren krijgen. Met sierpleister beschermt u de muur en gaat u voor een duurzaam, gemakkelijk aan te brengen materiaal. Een stukadoor uit ons stukadoorsbedrijf kan tevens spachtelputz smeren. Dit bestaat voor 80% uit gebroken marmerkorrels en voor 20% uit bindmiddel. Met spachtelputz kiest u voor een boenvast, kleurecht materiaal. U kunt spachtelputz in alle kleuren en zowel binnen als buiten toepassen.

Pleisterwerk Enschede

Ons stukadoorsbedrijf in Enschede helpt u graag bij al uw pleisterwerk. Hierbij doelen wij op een gips- en kalklaag van enkele centimeters, die we mengen met zand en andere materialen. Het voordeel? U geniet hierdoor van een extra korrelvormige muur. Dat heeft een natuurlijk effect. Gaat u liever voor een wat minder korrelige muur? De stukadoor kan u ook voorzien van saus- en behangklaar stucwerk. Wij garanderen dat u bij een stucadoor uit ons netwerk altijd profiteert van aantrekkelijke prijzen.

Scherpe prijzen

Bent u benieuwd naar de gemiddelde prijzen per m2? Voor spack spuiten betaalt u €9,- tot 11,-, uw plafond stucen kost €14,- tot 17,-, spachtelputz is €16,- tot 18,- en sausklaar stucwerk €15,- tot 25,-. Wenst u van iedere stukadoor in Enschede een vrijblijvende offerte? Klik dan op de contactbutton en ontvang voorstellen bij u op de deurmat. Door te vergelijken, bespaart u fors op het bedrag voor de stucadoor. Of u nu een stucadoor zoekt voor spacken, sierpleister of raapwerk op het plafond: bij ons zit u goed.

stukadoor offerte Enschede
gipsplaten stucen

Gipsplaten stucen

Wilt u gipsplaten stucen? Dat is simpel te doen! De lichte gipsplaten zijn eenvoudig bewerkbaar. Na het installeren van de gipsplaten kan u de muur of het plafond in no-time voorzien van saus- of behangklaar stucwerk. Een stucadoor voert de klus met plezier uit. Wilt u liever zelf het stucwerk afhandelen? Laat u dan op voorhand goed informeren door een ervaren stukadoor uit Enschede. Zo is het belangrijk dat u van de juiste materialen gebruik maakt, en is het tevens noodzakelijk om de ondergrond goed voor te bereiden. Voor de badkamer geldt bovendien dat u rekening moet houden met de vochtbestendigheid van het stucwerk.

muur stucen Enschede

Muur stucen

Wilt u uw woonkamer of slaapkamers renoveren, en zoekt u naar een methode die hiervoor geschikt is? Denk dan eens na over de mogelijkheid van stucen. Onze stukadoor voorziet uw muur of plafond in Enschede van sierpleister, spachtelputz en andere materialen. Gaat u voor behang- of sausklaar stucwerk? Ook dat is een optie. Onze stukadoren installeren pleisterwerk en raapwerk. Kortom: genoeg mogelijkheden om uw muur te laten stucen! De prijs voor het laten bewerken van wand en plafond hangen af van een aantal factoren. Hoe minder u overlaat aan de stukadoor hoe lager de prijzen, maar hoe groter het risico scheuren.

spachtelputz aanbrengen Enschede

Spachtelputz

Wanneer u op zoek gaat naar een manier om uw wanden of plafond te bekleden, dan zult u ongetwijfeld de term spachtelputz tegenkomen. Spachtelputz is de term voor een wandafwerking die met kunsthars gebonden is, en vermengd is met kleine steentjes. Hierdoor er ontstaat er een korrelstructuur op de wand, variërend in afmeting van 0,5 tot 4 millimeter. Het voordeel van spachtelputz is dat het stoot- en boenvast is, en verkrijgbaar is in een groot aantal kleuren. Het is zelfs mogelijk om het materiaal aan te laten brengen op de buitenmuren. Wilt u graag de prijzen of mogelijkheden voor spachtelputz bij u thuis weten? Vraag een stukadoorsbedrijf uit Enschede om advies en praktische hulp.

badkamer stucen

Badkamer stucen

Vindt u een groot aantal tegels op de muren en vloer van de badkamer niet mooi, en zoekt u naar een alternatieve oplossing? Overweeg dan om de badkamer van stucwerk te voorzien. Door spack te spuiten of een andere vorm van sierpleister aan te brengen zorgt u voor een hygiënisch en modern resultaat. Daarnaast is het plaatsen van stucwerk in de badkamer een stuk voordeliger dan het betegelen van dezelfde oppervlakten. Wel zal de ondergrond eerst sausklaar moeten worden gemaakt. Als u dit zelf doet, dan is het mogelijk om tot wel €12,- per vierkante meter te besparen op de uiteindelijke investering.

plafond stucen Enschede

Plafond stucen

Het eigenhandig aanbrengen van pleisterwerk is zeer lastig, het stucen van het plafond is dan ook niet een klus die u zomaar uitvoert. Wij adviseren daarom onze klanten uit Enschede over het algemeen om het werk over te laten aan een ervaren stukadoor. Deze kan het plafond of de wanden snel en vakkundig stucen, zodat u snel van een verhoogd wooncomfort geniet. Een stukadoor uit ons stukadoorsbedrijf zal niet alleen het plafond bewerken, hij zal tevens aandacht besteden aan de staat van het plafond zelf. Indien nodig kan hij u dan informeren over noodzakelijk onderhoud om de levensduur van het pleisterwerk te behouden.

Raapwerk

Eén van de termen die u regelmatig zult tegenkomen, wanneer u zoekt naar oplossingen voor het afwerken van een muur is raapwerk. De term raapwerk wordt gebruikt voor een speciale techniek waarbij ruw gemetselde wanden worden gladgemaakt met behulp van een laag gispmortel. Het verschil tussen raapwerk en pleisterwerk is de dikte van de gipslaag. Bij raapwerk is deze laag tussen de 7 millimeter en 5 centimeter dik. Alle dunnere lagen heten pleisterwerk. Met het raapwerk kan een stucadoor uit Enschede zelfs scheve muren of een plafond weer rechtmaken, door te variëren in de dikte waarin zij de gipsmortel op het oppervlak aanbrengen.

Schuurwerk

Wie de term schuurwerk ziet staan bij een stukadoor uit Enschede zal waarschijnlijk denken dat er een fout is gemaakt: immers schuurwerk is het vakgebied van timmermannen. Niets is echter minder waar: er bestaat een speciale methode waarmee wanden afgewerkt worden, die ook de naam schuurwerk heeft. Het schuurwerk is een wandafwerking met daarin fijne zandkorrels. Doordat de stukadoor tijdens het werk een zachte ronddraaiende beweging maakt, krijgt het oppervlak een uitstraling alsof deze net geschuurd is. Het schuurwerk droogt daarnaast egaal op, waardoor u deze niet hoeft over te schilderen. Het verven van de schuurlaag is wel mogelijk, mocht u de kleur willen veranderen.

raapwerk

Spack spuiten

Eén van de speciale methoden op het gebied van stucwerk waar ons stukadoorsbedrijf uw aandacht op wil vestigen is het spuiten van spack. Bij deze methode wordt met een hogedrukspuit een dunne laag Spack tegen uw muren gespoten. Het grote voordeel van het spuiten van Spack is dat dit relatief lage prijzen met zich meebrengt. Voor mensen met een beperkt budget is dit dan ook een uitstekende oplossing. Het goedkoopst is om te kiezen voor wit spack, dit kost gemiddeld €7,- per vierkante meter. De gekleurde variant heeft een iets hogere prijs, dit komt op ongeveer €9,- per vierkante meter.

Granol

Regelmatig horen wij van onze klanten uit Enschede dat zij dachten dat granol een verouderde soort stucwerk was. Dit is echter niet het geval: ook vandaag de dag wordt granol nog veelvuldig gekozen als sierpleister. Het toepassen van granol kent diverse voordelen. Zo is het bijvoorbeeld verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen, kunt u het na plaatsing eenvoudig overschilderen, en is het lastig te beschadigen. De kosten voor granol zijn in vergelijking met andere luxe vormen van stucwerk eveneens zeer aantrekkelijk. Per vierkante meter betaalt u ongeveer €17,50. Deze prijs is inclusief het materiaal, de BTW en het uurloon van de stucadoor.

rustiekputz

Rustiekputz

Naast granol bestaat er nog een andere soort sierpleister die zeer stootvast is: dit is rustiekputz. Rustiekputz is een boen- en stootvaste sierpleister, wat betekent dat u ook met jonge kinderen prima kunt kiezen voor dit materiaal. Het rustiekputz is in diverse kleuren verkrijgbaar, en blijft lange tijd kleurecht. Wij adviseren wel om het te laten plaatsen door een erkend stukadoor uit ons stukadoorsbedrijf in Enschede. Deze zorgt ervoor dat het materiaal de langste levensduur krijgt, en op de juiste manier op de muur komt. De prijs voor de inzet van een ervaren stucadoor ligt rond de €16,- per m2.

beton ciré

Beton ciré

Houdt u van een moderne en strakke stijl voor uw keuken of badkamer? Dan is beton ciré waarschijnlijk een uitstekende keuze voor u. Beton ciré is een speciale soort stucwerk met een cementen basis, die verschillende positieve eigenschappen kent. Zo is dit stucwerk niet alleen waterdicht, maar ook slijtvast en zeer hygiënisch doordat het naadloos is. Dit betekent dat beton ciré over het algemeen gebruikt wordt bij badkamers en keukens, maar ook vloeren kunnen beton als basis hebben. Wilt u weten welke opties u hebt? Een stucadoor uit ons netwerk in Enschede informeert u desgewenst met alle plezier over de prijzen en voorwaarden.

leemstuc

Leemstuc

Wist u dat u tevens kunt kiezen voor leem om uw woning mee te stucen? Leem heeft als zeer positieve eigenschap dat het niet krimpt nadat het is aangebracht. Hierdoor voorkomt u dat er scheuren ontstaan. Een dergelijk krimprvrij artikel verkrijgt men door de leem te vermengen met stro. In de meeste gevallen is leem eenvoudig te krijgen, waardoor de prijzen vrij laag uitvallen. Dankzij het stucen met leem krijgt u naast een mooie wand een goede warmte-isolatie, zeker wanneer u het combineert met een wandverwarming. Laat in dezelfde buizen in de zomer koel water stromen, en u behoudt een aangename temperatuur.

tadelakt

Tadelakt

Houdt u van een uniek sfeerbeeld in de kamer? Overweeg dan om de oppervlakten te stucen met tadelakt. Tadelakt is een van oudsher Marokkaanse techniek voor het stucen van muren. Het stucwerk bestaat uit kalkpleister, die waterbestendig is en ook wel aangeduid wordt met de term hydraulische kalk. Hydraulische kalk heeft gebrande kalksteen als basis. Naast dat de Tadelakt over een waterbestendige functie beschikt, is het ademend. Doordat de Tadelakt ademt is het zeer duurzaam. Door het stucwerk goed te onderhouden zult u jarenlang blijven genieten van de voordelen. De prijs voor tadelakt komt op zo’n €140,- per m2 als u een stucadoor inschakelt.

zelf stucen Enschede

Zelf stucen

Bent u ondanks de lastige moeilijkheidsgraad toch van plan om het stucwerk zelf uit te voeren? Maak dan gebruik van de tips die ons stukadoorsbedrijf uit Enschede voor u op een rijtje heeft gezet. Bent u begonnen met het stucen maar bent u niet tevreden over het resultaat? Neem dan alsnog contact op met een erkend stukadoor. Deze zal vervolgens de taak voor u afmaken. Voor het aanbrengen van pleisterwerk moet u onder andere aan de volgende zaken denken:

  • Tip 1. Kijk altijd eerst naar de ondergrond en bepaal hoeveel materiaal u nodig hebt, en welk voorstrijkmiddel nodig is. Maak de muur ook altijd schoon en droog.
  • Tip 2. Bescherm voordat u aan de klus begint de vloer met een stucloper of schildersfolie.
  • Tip 3. Het mixen van gips wordt gemakkelijker met behulp van een boormachine en een spiraalgarde.
  • Tip 4. Brengt het gips altijd snel achter elkaar aan, zodat u het naderhand glad kunt strijken in grote banen.

Werkgebied Enschede

Vrijblijvende offertes aanvragen

Wilt u een kosteloos en niet-gebonden voorstel aanvragen? Hoort u graag wat de prijzen van ons stukadoorsbedrijf zijn voor raapwerk, spachtelputz, pleisterwerk, of bijvoorbeeld spack spuiten? Vul het contactformulier in en ontvangen en ontdek wat u bij ons netwerk van stukadoorsbedrijven betaalt voor bijvoorbeeld sierpleisters. Wij sturen uw aanvraag door naar meerdere stukadoors in Enschede. Door meerdere offertes te vergelijken, selecteert u snel de beste en meest goedkope stukadoor bij u in de buurt. Tip: ons netwerk bestaat tevens uit schilders.

stucwerken