klantenbeoordelingen Avdvelde

Klantenbeoordelingen

Avdvelde is een professioneel schilder en stukadoor bedrijf! Dit gevorderde personeel wil alles er aan doen om nog beter te ontwikkelen. Helpt u ons hierbij?

Klanten over ons

Informatie op de website 8,4
Kwaliteit / nauwkeurigheid van de offertes 9,8
Beoordeling geleverde werk 9,4
Gemiddelde beoordeling 9,2

Bent u tevreden over het resultaat wat onze vakmannen hebben geleverd? of bent u juist ontevreden over het werk? Laat het ons weten zodat wij onszelf nog beter kunnen ontwikkelen!

  Beoordeel Avdvelde.nl
  Klanten over onze dienstverlening

  Onze trap is weer zo goed als nieuw.

  Pas geleden zijn ze bij ons de trap komen schilderen. Dit is erg vakkundig gedaan en binnen een dag was onze trap weer als nieuw. Wij zijn dan ook zeer tevreden.
  Judith BoomsmaVlaardingenBeoordeling: 9,5

  Wij hadden buitenschilderwerk wat super geschilderd is.

  Na jaren begonnen onze kozijnen te verkleuren en wat te verrotten. Dit is vakkundig opgelost door het bedrijf en de kozijnen lijken nu weer als nieuw. Enorm bedankt hiervoor wij zijn dan ook tevreden met het resultaat.
  Max KooimanGoudaBeoordeling: 8,7

  de muren in onze woonkamer zijn nu veel warmer.

  Voor de winter wilden wij de muren graag in een andere kleur. Ze hebben ons goed geadviseerd en hebben de klus netjes gedaan. Wij zijn enorm tevreden over de klantvriendelijkheid en het werk wat ze hebben geleverd.
  Dave en Kim van den BroekGorinchemBeoordeling: 9,1

  Zeer vakkundig zijn onze binnendeuren geschilderd.

  Ik wilde de binnendeuren weer mooi glanzend wit hebben. De mannen van het bedrijf hebben hier in een dag tijd voor gezorgd. Ik ben in ieder geval enorm tevreden.
  Lucia AvencieArnhemBeoordeling: 8,9

  De muren zijn met sierpleister bewerkt.

  Onze muren zijn met sierpleister bewerkt. We vinden dit zelf heel mooi en zijn dan ook tevreden met het resultaat wat de mannen geleverd hebben.
  Sjaak en Anneke SchievinkLelystadBeoordeling: 9,3

  Onze badkamer is vakkundig gestuct.

  Vorige week hebben ze bij mij de badkamer de muur gestuct. Dit was vlot klaar en ik ben daarom ook zeker tevreden over het werk wat ze verricht hebben.
  Corine BaalsmaHilversumBeoordeling: 8,7

  Een kleur rijke keuken.

  Vorige week hebben ze bij mij mijn keuken geschilderd. Ze wisten mij goed te adviseren en hebben netjes werk afgeleverd. Top gedaan mannen.
  Laura hogenAmsterdamBeoordeling: 8,5

  Kinderkamer laten schilderen

  Omdat wij een kind verwachten wouden we de kinderkamer graag geschilderd hebben. Ik kreeg twee offertes binnen en kon zo een bedrijf uitkiezen. Ik heb voor de voordeligste gekozen en ze hebben de kamer helemaal perfect geschilderd. Ben er heel blij mee!
  Roben Schijven AlkmaarBeoordeling: 8,9

  Heel tevreden over de muren

  Ik heb net een nieuwe woning gekocht waar ik heel tevreden over was behalve de kleur op de muren beneden. Ik begon te zoeken op Google voor een schilder uit de buurt die de muren kon schilderen en kwam uit op avdvelde.nl. Nadat ik een offerte had aangevraagd kreeg ik er meerdere binnen van schilders uit mijn regio en kon één bedrijf al heel snel beginnen! Ben heel blij met het resultaat en de muren zien er nu top uit!
  Justus KeizersEmmeloordBeoordeling: 9,0

  Vakkundige mensen

  Onze muren en plafond zijn heel vakkundig gestuct, je kon zien dat de mensen van het bedrijf veel ervaring hadden. Het is gedaan voor een goede prijs en ben heel tevreden met het werk dat is geleverd.
  Bobbie van Amelsvoort HaarlemBeoordeling: 8,6

  Uitstekend werk geleverd

  Wij hebben een tuinhuis in onze achtertuin staan en wouden de binnen en buitenkant graag geschilderd hebben. Gelukkig konden ze ons hier goed helpen aan een schilder die ook nog eens bij ons in de buurt zat. De mensen van het bedrijf waren al vrij snel klaar want ons tuinhuis is niet zo groot maar er is wel uitstekend werk geleverd, ik stond versteld van het resultaat! Zeker een aanrader om via hier een schilder te zoeken.
  Manuella HesselsZaandamBeoordeling: 9,1

  Top

  Wij hebben recent via hier onze bovenverdieping laten spack spuiten. Het werd aangebracht in twee lagen met een soort korrelstructuur. Het ziet er nu heel mooi uit en ben blij dat ik met dit bedrijf in contact kwam. Volgende keer als ik weer eens een stukadoor nodig heb kom ik zeker terug. Top werk!
  Giovanni van der NolDen HelderBeoordeling: 9,0

  Vriendelijk en professioneel

  Ik heb nu al jaren lang dezelfde kleur muur en wou eigenlijk wat anders. De muren waren een donkere kleur en wou wel iets lichters dus na een beetje overleggen hebben we ze wit laten schilderen. Het ziet er nu veel ruimer en lichter uit en ben er super blij mee. De mensen die langskwamen waren ook heel vriendelijk en deden hun werk professioneel. Heb er niks op aan te merken.
  Paul OverbeekHoornBeoordeling: 8,8

  Snelle service

  Er zaten nogal wat gaten bij ons in de muur naast de trap en wouden dit gauw laten repareren. Er was een bedrijf via a. van de velde die het voor ons al heel snel kon repareren en daar waren we heel blij mee. Je kan nu niet eens meer zien dat er gaten in zaten. Er kwam een heel vriendelijke man langs waar we ook heel tevreden over waren!
  Daniella BeverwijkBeoordeling: 8,8

  Aanrader

  Ik raad deze website zeker aan als je een schilder zoekt voor een goede prijs. Binnen een week kreeg ik 4 offertes binnen die ik makkelijk kon vergelijken om zo het beste bedrijf uit te kiezen. Ik had eerst verwacht onze schilder klus veel duurder zou zijn maar nadat ik de offertes binnen kreeg vond ik het best wel meevallen. Ben goed geholpen, prima service!
  FreddieMiddelburgBeoordeling: 8,9

  Grote klus

  Ik had nogal een grote klus want bijna mijn hele huis moest gestuct worden. Er kwamen wat mannen langs die het heel goed uitgevoerd hebben, ze hadden duidelijk al heel wat ervaring. De muren zijn prima gestuct, heel tevreden ermee.
  Sieger RodenhuisEnschedeBeoordeling: 8,6

  Deuren als nieuw

  De deuren op mijn bedrijf waren een beetje verkleurd en kon wel nieuwe verf gebruiken. Ik had van iemand gehoord dat je op a vd velde makkelijk schilder bedrijven kon vergelijken en heb dat geprobeerd, ik vroeg een offerte aan en kreeg er 3 binnen van bedrijven uit de buurt. De prijzen vielen heel erg mee en heb ook direct een bedrijf gevraagd voor de klus. De deuren zien er weer als nieuw uit en het is heel goed gedaan.
  JameyZwolleBeoordeling: 8,9

  Weer tevreden!

  Dit is de 2de keer dat ik via deze website een stukadoor heb benaderd en weer ben ik heel erg tevreden. Ze hebben de muren sausklaar gestuct en ziet er mooi uit!
  Marco LakerveldAlmeloBeoordeling: 8,7

  Netjes en goede prijs

  Wij hebben de voorkant van ons huis laten schilderen, het waren 3 raamkozijnen en een deurkozijn. Nadat ik een offerte geleverd kreeg heb ik hen direct benaderd. Ik vind dat ze het heel netjes gedaan hebben en de prijs viel ook nog eens reuze mee.
  EdwinMeppelBeoordeling: 8,6

  Woonkamer schilderen

  We waren eerst van plan om onze woonkamer zelf te schilderen maar wouden dit toch eigenlijk toch door vakmensen laten doen. De verf hadden we al gekocht maar dat was helemaal geen probleem. Ze hebben het heel mooi gedaan en ben heel blij met het goeie resultaat. Zeker een aanrader dit.
  GeertjanEindhovenBeoordeling: 9,0

  Wij zijn goed geholpen

  Wij wouden graag de buitenmuur van onze woning laten schilderen want dat was al heel lang niet meer gebeurt. De kwaliteit van de muur was ook niet zo goed en er zaten soms wat barsten en scheuren in maar gelukkig kon dit allebei opgelost worden via deze website. Ben goed geholpen door ook hele aardige mensen.
  BrandonBergen op ZoomBeoordeling: 9,1

  Nieuw kleur keukendeuren

  Ik heb 4 keuken deuren laten verven die eerst crème kleurig waren. Ik wou toch liever wit en ik vind het nu veel beter als eerst. Heel blij met het bedrijf die het gedaan heeft ben ben blij met het resultaat.
  DylanZutphenBeoordeling: 8,8