schilder leads

Omzet verhogen? Schilder leads

U wilt uw omzet verhogen? Door het kopen van schilder leads kunt u eenvoudig nieuwe klanten werven. Het werven van nieuwe klanten is niet altijd makkelijk. Er is veel concurrentie in de schilder branche. Het is zonde als u hoge instapkosten betaalt voor bijvoorbeeld advertentieruimte en vervolgens maar een klein rendement behaalt. Bij ons is het betalen van hoge instapkosten niet nodig. Daarnaast loopt u geen risico en is het rendement op uw investering eenvoudig te bepalen. Klinkt goed toch? U vraagt zich misschien af wat schilder leads dan eigenlijk zijn. U vindt hier alle informatie. Hebt u toch nog vragen over deze manier van acquisitie? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op!

Wat zijn schilder leads?

Een schilder lead is simpel gezegd een spoor naar een potentiële, nieuwe klant. Een lead kan bestaan uit een contactaanvraag of een offerteaanvraag. Bij het kopen van schilder leads kiest u zelf uw pakket. Vindt u het prima dat een lead naar meerdere bedrijven wordt verzonden, zodat de klant kan vergelijken? Of hebt u liever dat een aanvraag alleen naar u wordt gestuurd, op exclusieve basis? In overleg is veel mogelijk. U zult daarnaast alleen leads uit uw regio ontvangen.

"*" geeft vereiste velden aan

1Werkzaamheden & Regio
2Je gegevens
Type leads*
Selecteer je werkgebied*


Overweegt u om schilder leads te kopen? Efficiënt nieuwe klanten werven!

Schilder leads inkopen: het is een succesvolle methode om nieuwe klanten te werven en uw omzet te verhogen.

Hoe werkt het kopen van leads?

Het kopen van schilder leads is eigenlijk heel makkelijk. Wij zorgen ervoor dat onze websites goed scoren. Onze websitebeheerders en tekstschrijvers werken elke dag hard om ervoor te zorgen dat potentiële klanten onze websites goed kunnen vinden. Als ze ons hebben gevonden ontvangen wij offerte- of contactaanvragen. Deze sorteren we en vervolgens sturen wij de aanvragen door naar u. U stuurt hierna de klant een offerte of u maakt een afspraak voor het schilderen van een woning. Zo simpel is het werven van nieuwe klanten!

No lead? No pay!

Hebt u niet een lead ontvangen? Dan hebt u ook geen kosten. U betaalt namelijk per lead. Dit no lead no pay principe zorgt ervoor dat u geen risico loopt. De prijs van een lead hangt af van verschillende factoren. De schilder branche, uw wensen en de methode zijn hier bijvoorbeeld van invloed op. Wij hanteren echter altijd een vaste prijs per aanvraag. Dit heeft voor u als voordeel dat u eenvoudig het rendement kunt berekenen. Daarnaast is het betalen van hoge instapkosten niet nodig als u aanvragen gaat kopen.

schilder lead

Mogelijkheden en kwaliteit

Wij vinden het belangrijk dat de leads die u gaat kopen van goede kwaliteit zijn. We sturen een lead daarom nooit zomaar door. Ons servicecenter controleert elke lead op kwaliteit. Bent u toch niet tevreden met de kwaliteit van een schilder lead? Dan hebt u de mogelijkheid om de aanvraag te reclameren. Daarnaast kunt u dankzij het servicecenter zelf bepalen wat voor leads u ontvangt. Wilt u alleen aanvragen voor buitenschilderwerk ontvangen? Of hebt u tevens interesse in binnen schilderwerk? Ons servicecenter filtert de aanvragen zodat u alleen ontvangt wat u wilt.

leads inkopen

Meer informatie?

Wilt u nieuwe klanten werven en meer omzet behalen? Het inkopen van schilder aanvragen is heel eenvoudig. Wilt u meer informatie over nieuwe klanten werven door het kopen van aanvragen? Vul dan geheel vrijblijvend het contactformulier in. Wij bellen u zo snel mogelijk terug met meer informatie. Het is tevens mogelijk om eens proef te draaien. U beoordeelt dan zelf of nieuwe klanten werven door het kopen van leads iets voor u is. Hier zit helemaal geen risico aan verbonden. U betaalt immers per lead.

nieuwe klanten werven