Schildersbedrijf Den Haag

Schilder Den Haag

Woont u in Den Haag en bent u op zoek naar een ervaren schilder die voor u het schilderwerk aan de buitenzijde van uw pand kan uitvoeren? Of wilt u graag de keukenkastjes verven, maar hebt u geen idee hoe u dit aan moet pakken? Bij ons netwerk zijn diverse ervaren schilders betrokken die u graag van de benodigde informatie voorzien, of voor u het schilderwerk afhandelen. Of het nu gaat om het verven van meubels, het schilderen van het huis, of ander schilderwerk, de bij ons aangesloten schilders staan voor u klaar. Vul het contactformulier in voor een prijsindicatie. Wij zullen u vervolgens meerdere vrijblijvende offertes (max.5) toesturen van schildersbedrijven uit de buurt van Den Haag. Het is aan u om deze prijs van elk schildersbedrijf met elkaar te vergelijken!

Diverse offertes aanvragen

U ontvangt maximaal 5 vrijblijvende offertes
Gelieve dit veld leeg te laten.

1 keer klikken is voldoendekwaliteitskeurmerk


Schilder Den Haag

Schildersbedrijf voor binnen- en buitenschilderwerk

Om het schilderwerk van uw woning in Den Haag in goede staat te houden, dient u dit aan de buitenzijde eens in de vijf jaar, en aan de binnenzijde eens in de zeven jaar bij te werken. Controleer bovendien al het geschilderde houtwerk jaarlijks op scheuren of andere beschadigingen. Zo voorkomt u dat vuil of water zich hiertussen ophoopt, wat zorgt voor grote onderhoudsproblemen in de toekomst. Hebt u geen tijd om dit onderhoud uit te voeren? Sluit dan met een schilder van ons schildersbedrijf een onderhoudscontract af, en uw schilderwerk zal altijd up to date blijven. Vraag naar onze aantrekkelijke tarieven via het contactformulier.

Goedkope schilder

Ruim 25 jaar ervaring

Alle schilders die zich bij ons netwerk hebben aangesloten hebben een ruime ervaring binnen het vakgebied. Wij eisen van elk betrokken schildersbedrijf uit Den Haag dat hun medewerkers op de juiste wijze gediplomeerd zijn, en regelmatig worden bijgeschoold op het gebied van nieuwe producten en technieken. Wij streven bovendien naar een honderd procent klanttevredenheid. Dit betekent dat wij u als klant graag vragen wat er verbeterd kan worden aan onze service, de medewerking van onze schilders of de kwaliteit van de schilderwerken. Zo profiteert u altijd van de beste kwaliteit diensten die wij kunnen leveren.

Winterschilder

Bij menig schildersbedrijf is het tegenwoordig mogelijk om een winterschilder in te huren. Een winterschilder voert precies hetzelfde werk uit als een standaard schilder, maar dan in de wintertijd en tegen aantrekkelijke kosten. Het nadeel van het inhuren van de winterschilder is dat u het risico loopt op een langere klustijd, wat kan leiden tot enigszins meer overlast. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een winterschilder, en de voordelen ten opzichte van schilders die het hele jaar doorwerken? Neem dan nu contact met ons op via het contactformulier.

Vrijblijvend offertes aanvragen

Zoekt u naar iemand die uw keukenkastjes kan verven? Wilt u uw huis schilderen maar hebt u geen idee waar u moet beginnen? Wilt u graag diverse schildersbedrijven uit Den Haag met elkaar vergelijken? Bij ons netwerk bent u aan het juiste adres. Vul in het contactformulier zo nauwkeurig mogelijk uw wensen in en wij zorgen ervoor dat u zo spoedig mogelijk enkele offertes van schilders uit uw regio krijgt toegestuurd. Deze vergelijkt u geheel gratis en vrijblijvend op basis van uw voorwaarden en kiest zo voor het schildersbedrijf dat bij u past.

schildersbedrijf offerte Den Haag

Huis schilderen

Om ervoor te zorgen dat uw woning een goede aanblik behoudt is het van belang dat u deze van het juiste onderhoud voorziet. Dit betekent dat het houtwerk ongeveer eens in de vijf jaar geschuurd en geschilderd moet worden. Hoewel u waarschijnlijk een deel van dit houtwerk zelf kunt bijwerken is het een klus die enige nauwkeurigheid vereist. Zo dient u te letten op mogelijk houtrot en andere beschadigingen. Het schilderen van een huis vergt bovendien een redelijk hoeveelheid tijd en moeite. Hebt u geen behoefte om deze tijd en moeite in het schilderwerk te steken? Schakel dan via onze website een erkend winterschilder in of informeer naar een onderhoudscontract.

Houtrot verwijderen

Voordat u kunt beginnen met het verven van keukenkastjes, kozijnen of ander houtwerk is het noodzakelijk om het hout te schuren en houtrot te verwijderen. De houtrot wordt veroorzaakt door vocht in het hout, en zorgt ervoor dat de draagkracht van het materiaal vermindert. Door de rot te verwijderen gaat het schilderwerk langer mee. Het verwijderen van houtrot is een klus die u eventueel eigenhandig kunt oplossen. Daarvoor moet u eerst de oude verf verwijderen en de rot eruit hakken. Daarna is het nodig om het gat op te vullen met een speciaal vulmiddel. Hierna kan het houtwerk weer opnieuw geschilderd en afgewerkt worden.

binnenshuis schilderen Den Haag

Kozijnen schilderen

Bent u niet zo’n klusser, maar wilt u wel een deel van het schilder onderhoud zelf uitvoeren? Begin dan eens met het schuren en schilderen van de kozijnen, redelijk makkelijk en direct resultaat. Het schilderen van de kozijnen vereist dat u eerst de raamkozijnen van vuil en vet ontdoet, en het houtwerk schuurt. Daarnaast adviseren wij om een primer of grondverf aan te brengen, zo pakt de kleur beter en blijft het kozijn ook langer beschermd tegen mogelijke beschadigingen. Schakel een schilder of winterschilder in wanneer u geen tijd of zin heeft om de kozijnen te schilderen.

kast verven Den Haag

Meubels verven

Voor houten meubels geldt eveneens dat deze regelmatig bijgewerkt moeten worden om zo de levensduur van het materiaal te verlengen. Verf, beits of lak de meubels en ze blijven als nieuw. Het leuke van meubels is dat u deze met een nieuwe kleur of juist door ze enkel te lakken of beitsen van een volledig nieuwe uitstraling kan voorzien. Wilt u graag het interieur in uw woning in Den Haag aanpassen, maar hebt u maar een beperkt budget? Overweeg dan om de meubels bij te werken. Met een beperkt budget creëert u zo een geheel veranderde woon- of slaapkamer. Wij helpen u hierbij graag.

winterschilder Den Haag

Plafond schilderen

Voor het schilderen van plafonds gelden enkele regels ter voorbereiding, die ervoor zorgen dat de klus snel en vakkundig kan worden afgehandeld. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk dat u de ruimte vrijmaakt, en dat u de stroom uitschakelt. Verwijder ook de lampen van het plafond, maar laat de kroonsteentjes zitten. Tot slot adviseren wij om de blijvende meubels en vloer af te dekken met schildersplastic om deze te beschermen. Het plafond kan het beste worden geschilderd in vierkante vlakken. Zo weet u precies welk deel u al gehad heeft en kunt u bepalen hoe dik de eerste laag wordt.

dakkapel verven Den Haag

Dakkapel schilderen

Voor het schilderen van de dakkapel heeft u over het algemeen de hulp van een erkend schilder nodig. Dit komt vanwege de positie van de dakkapel en de invloed die dit heeft op het materiaal dat gebruikt moet worden en de tijd die nodig is. Een erkend vakman uit Den Haag kan een dergelijke klus door de week uitvoeren terwijl u naar het werk bent. U zult al snel weer profiteren van een optimaal wooncomfort. Schakel een winterschilder (met onderhoudscontract) in wanneer u wilt besparen op de kosten van het schilderwerk. Via het contactformulier vraagt u gemakkelijk en snel enkele vrijblijvende offertes aan. Wij informeren u graag.

dakgoot schilderen

Dakgoten schilderen

Ziet u het niet zitten om de steiger of trap op te klimmen? Of wilt u graag uw welverdiende vakantiedagen behouden? Dan is het noodzakelijk om een schildersbedrijf in te huren. Het is van belang dat de dakgoten van een goede verflaag zijn voorzien. De dakgoot is dan optimaal beschermd tegen de weersinvloeden en gaat veel langer mee. U voorkomt houtrot en zorgt ervoor dat de uitstraling van uw huis optimaal blijft. Advies: schilder elke vijf jaar uw dakgoten. Het schildersbedrijf geeft u advies over de mogelijkheden en zorgt voor maximaal resultaat, tegen een aantrekkelijke prijs. Een winterschilder kan deze schildersklus tegen een gereduceerd tarief voor u uitvoeren.

buitenmuren verven

Buitenmuur verven

Een goed geverfde buitenmuur zorgt ervoor dat het exterieur van uw woning in topstaat is. Kiest u een nieuwe kleurtint? Dan geeft u uw woning een compleet nieuwe uitstraling. De schilder van het schildersbedrijf uit Den Haag gebruikt altijd dampopen verf. Eventueel vocht wat zich in de buitenmuur bevindt verdampt dan gewoon naar buiten. Zo behoudt u de prachtige verflaag en gaat het niet barsten. Doordat het schildersbedrijf vuilwerende kwaliteitsverf gebruikt gaat de verf twee keer zo lang mee als de goedkopere varianten. Een goed geschilderde buitenmuur zorgt voor een waardevermeerdering van uw woning in Den Haag.

houten vloer verven Den Haag

Vloer verven

De vloer bepaalt in grote mate de sfeer van uw woning in Den Haag. Overweegt u dus om uw houten, betonnen of tegelvloer te verven? Dan creëert u een nieuwe uitstraling. De winterschilder kan, tegen gereduceerd tarief, de vloer in iedere gewenste kleur behandelen. Doordat het schildersbedrijf met kwaliteitsmerken werkt geniet u jarenlang van uw slijtvaste vloer. De vloer van een kleur voorzien is een relatief goedkope methode, maar geeft een indrukwekkend resultaat. Wilt u het zelf gaan doen? Vraag dan altijd het schildersbedrijf om advies. Zo weet u zeker dat u de juiste producten gebruikt. Daarnaast ontvangt u handige tips.

schilder uurtarief

Wat kost een schilder?

Als u het slim aanpakt kost een schilder uit Den Haag niet veel geld. Een buitenschilder hanteert een gemiddeld uurtarief van €45,-. Dat is inclusief btw, schilderwerk, verf en het benodigde materiaal. De binnenschilder is vaak iets goedkoper, met zo’n €40,- per uur. De winterschilder is erg voordelig. Het bespaart u tot 25% op de totaalprijs, als u het vergelijkt met een reguliere schilder. Vaak is het mogelijk om andere prijsafspraken te maken, denk aan één uur gratis werken per dag, of een onderhoudscontract. Wat tevens een slimme opties is bij het witten van uw plafond en wanden: spuitwerk. Met een spuitmachine werkt de schilder razendsnel.

Keukenkastjes verven

Is uw keuken nodig aan een renovatie toe, maar hebt u geen groot budget? Overweeg dan om de keukenkastjes een andere kleur te geven: een volledige andere aanblik en sfeer, voor weinig kosten. Het verven van de keukenkastjes is een taak die u kunt overlaten aan een erkend schilder, of die u zelf kunt doen. Onze specialisten uit Den Haag hebben daarom voor het gemak een kort stappenplan opgesteld.

 • Stap 1: Haal indien mogelijk de keukenkastjes uit elkaar.
 • Stap 2: Schuur alle oppervlakken en/of verwijder de oude verflaag.
 • Stap 3: Plak de handvaten en grendels af en breng de grondverf aan.
 • Stap 4: Vervolgens kunt u de kastjes verven in de gewenste kleur.
 • Stap 5: Laat alles goed drogen en zet tot slot de keukenkastjes weer in elkaar.

Bent u begonnen met het schilderen van de keukenkastjes, maar bent u niet tevreden over het resultaat? Een schilder uit ons netwerk helpt u met alle plezier.

keuken schilderen Den Haag
zelf trap schilderen Den Haag

Zelf de trap verven

Bent u van plan om het interieur van uw pand in Den Haag volledig te wijzigen? Hebt u behoefte aan verandering van uitstraling? Verf dan naast de rest van uw huis ook de trap, gegarandeerd resultaat! Het verven van de trap zal enige tijd in beslag nemen, maar is niet perse heel ingewikkeld. Het is wel belangrijk om u aan een aantal zaken te houden, zo weet u zeker dat het resultaat naar wens zal zijn. Wij geven u graag de volgende tips mee:

 • Schilder de treden altijd om en om, zodat u nog de trap kan gebruiken.
 • Laat altijd een professional naar de treden kijken wanneer ze licht versleten zijn, om het risico op valpartijen te voorkomen.
 • Gebruik een goede grondverf wanneer u de kleur van de trap wilt wijzigen.
 • Neem ook de leuning van de trap mee. Soms is hiervoor een lichte lak voldoende.

Zelf deuren verven

Al het houtwerk moet regelmatig bijgewerkt worden, zo ook de deuren. Het lastige aan het bijwerken van een deuren is dat dit al snel strepen oplevert. Onze specialisten uit Den Haag hebben daarom enkele tips voor u op een rijtje gezet. Wilt u liever geholpen worden door een erkend vakman? Aarzel dan niet om ons contactformulier in te vullen. Wij zijn u met alle plezier van dienst.

 • Tip 1: De deur moet altijd eerst in de grondverf worden gezet, dit kan het beste met een ronde kwast.
 • Tip 2: Werkt altijd van binnen naar buiten om vlekken te voorkomen.
 • Tip 3: Schilder met de houtnerf mee voor een vloeiend eindresultaat.
 • Tip 4: Voor het beste resultaat is twee verflagen noodzakelijk. Schuurt telkens de verflaag weer enigszins op. Voor het beste resultaat is twee verflagen noodzakelijk. Schuur telkens de verflaag weer enigszins op.
 • Tip 5: Schilder ook altijd de onder- en bovenkant van de deur.
binnenschilder Den Haag
badkamertegels verven Den Haag

Zelf badkamertegels verven

De badkamer is een belangrijke ruimte in uw huis in Den Haag. Als de tegels een verouderd design hebben, of een onfraaie kleur dan is het verven van de badkamertegels ideaal. Het is een goedkope manier om, zonder breekwerk, de badkamer te vernieuwen. Bent u een echte doe-het-zelver? Lees dan snel verder. Wij hebben de stappen bij het beschilderen van badkamertegels beschreven.

Tegels reinigen en voorbereiden

Begin met het licht opschuren van de tegels. Zo maakt u de ondergrond ruwer en hecht de verf straks een stuk beter. Maak vervolgens alles stofvrij en begin met het ontvetten van de tegels met bijvoorbeeld Albastine Allesreiniger. Plak vervolgens alles af. Vergeet niet dat u de vloer goed moet afdekken. Breng een primer aan zodat u een goede ondergrond creëert en de tegelverf straks beter hecht. Zorg ervoor dat de primer dezelfde basis heeft als de daadwerkelijke verf.

Tegelverf aanbrengen

Gebruik eerst een kwast om de randen en voegen te schilderen. Gebruik vervolgens een roller. Rol eerst in de lengte richting, en vervolgens in de breedte om de verf te verdelen. Om het beste eindresultaat te krijgen zijn gemiddeld drie lagen nodig. Let goed op de opdroogtijd tussen de lagen. Anders laat de verf naderhand los, en dat is zonde.

Stucwerk

Wanneer u uw muur wilt laten schilderen, dan is het van belang dat de ondergrond vlak en droog is voor een goed resultaat. Het kan zijn dat er daarom voor het schilderwerk enig stucwerk moet worden verricht. Een stukadoor uit Den Haag voert deze klus graag voor u uit.

Werkgebied

Profiteer van een onderhoudscontract

Wanneer u een schilder uit Den Haag in de arm neemt, dan kan dit voor een eenmalig onderhoud van het schilderwerk. Het is echter ook mogelijk om schilders van een erkend schildersbedrijf periodiek in te schakelen met behulp van een onderhoudscontract. Met het onderhoudscontract profiteert u van lagere prijzen en een behoud van de kwaliteit van uw schilderwerk.

Besparen door te vergelijken

Via ons netwerk komt u in contact met meerdere erkende schilders in Den Haag. Na het invullen van het contactformulier op de site ontvangt u offertes van menig schildersbedrijf. Alle schilders zijn u graag van dienst voor schilderwerken of onderhoudsklussen. Vergelijk de ontvangen offertes op prijs en bespaar tot 25%!
buitenschilderwerk Den Haag