Schilder Den Haag

Schilder Den Haag

Om het houtwerk bij uw woning in Den Haag in optimale staat te houden, is het van belang dat u dit regelmatig onderhoud. Uit onderzoek blijkt dat het gemiddeld eens in de vijf jaar nodig is om het buitenschilderwerk opnieuw te beschilderen. Hoewel u een dergelijke klus relatief eenvoudig zelf zou kunnen uitvoeren, kan u hiervoor ook een erkend schildersbedrijf inschakelen. Bent u op zoek naar een ervaren schilder, die het schilderwerk kan onderhouden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Vul het contactformulier in voor vrijblijvende offertes. Het is aan u om de gekregen offertes te vergelijken op basis van prijzen en aanbod, en zo te kiezen voor een schilder uit Den Haag die aan al uw wensen voldoet.

Jarenlange ervaring

Alle schilders van ons schildersbedrijf hebben jarenlange ervaring in het vakgebied. Dit betekent dat zij u bij elke soort schilderwerk snel en vakkundig kunnen helpen. Wij garanderen bovendien dat al onze schilders over uitstekende diploma’s beschikken. Ook in herstelwerkzaamheden hebben deze schilders veel ervaring. Wilt u de prijs voor het inzetten van een schilder uit ons bedrijf in Den Haag zo laag mogelijk houden? Vraag dan een onderhoudscontract aan.

Diverse offertes aanvragen

U ontvangt maximaal 5 vrijblijvende offertesAanvraag voor:
1 keer klikken is voldoende


Voor al uw binnen- en buitenschilderwerk

Bij ons schildersbedrijf in Den Haag werken diverse schilders, die u zullen ondersteunen bij het schilderwerk van zowel buiten als binnen. Voor het buiten schilderwerk is het bovendien mogelijk om een winterschilder uit ons netwerk in te schakelen. Wil u zeker weten dat het binnenschilderwerk in goede staat blijft? Laat dan een schilder zevenjaarlijks langskomen om alles bij te werken. Onze schilders voorzien wanden, meubels, keukenkastjes, de trap of de dakkapel van een verflaag.

Navigeer naar:

Navigeer via onderstaande links direct naar onderwerpen op deze pagina.

De voordelen van een winterschilder

Regelmatig krijgen wij van onze klanten uit Den Haag de vraag wat het verschil is tussen een schilder en winterschilder, en of deze laatste wel is aangesloten bij een schildersbedrijf. Dit is zeker het geval. Een winterschilder voert feitelijk hetzelfde werk uit als een schilder, alleen dan tijdens de wintermaanden. Dit betekent dat het schilderwerk van het houtwerk buiten een langere tijd in beslag neemt, maar dat de arbeidskosten lager liggen. Bent u benieuwd naar de prijs en wat een winterschilder voor u kan betekenen? Lees meer over de winterschilder.

Vrijblijvend offertes aanvragen

Hebt u behoefte aan een prijsindicatie voor de inzet van een winterschilder? Of wilt u weten wat het onderhoud van deuren en dakgoten kost? Mocht u last hebben van houtrot in uw kozijnen, dan kan een schilder dit voor u oplossen. Via het contactformulier vraagt u gemakkelijk één of meerdere offertes aan. Geef uw wensen nauwkeurig aan, zodat de bij ons aangesloten schildersbedrijven de prijsofferte zo goed mogelijk op uw wensen kunnen aanpassen.

schildersbedrijf Den Haag
huisschilder Den Haag

Een huis van binnen en buiten schilderen

Moet het hele huis geschilderd worden, van keukenkastjes tot gevelbekleding? Laat dan ervaren schilders uit Den Haag de klus afhandelen. Deze werken met geavanceerde technieken, waardoor u maar korte tijd overlast ondervindt. Veel van onze klanten vragen zich af of het bijwerken van het hele huis nodig is. Dit hangt er vanaf. Het is theoretisch praktischer om al het buitenwerk eens in de vijf jaar bij te werken, en al het binnen timmerwerk eens in de zeven jaar. Omdat deze tijdsperiodes vaak te kort zijn naar de mening van veel klanten, wordt al het schilderwerk in één keer uitgevoerd. Wij informeren u graag.

erkend schilder Den Haag

Houtrot verwijderen

Om te voorkomen dat de kozijnen of deuren al snel weer moet worden bijgewerkt, is het aan te raden houtrot en schimmel eerst te verwijderen. De medewerkers van ons schildersbedrijf kunnen u helpen bij dit probleem. Het is tevens een optie om eigenhandig de houtrot te verwijderen. Wij adviseren om hiervoor gebruik te maken van een standaard aardappelschilmesje of een klein zaagje om het beschadigde hout te verwijderen. Door alle beschadigde delen te verwijderen en op te vullen met speciaal vulmiddel voorkomt u dat er lekkages ontstaan of dat de latjes hun draagkracht verliezen.

kozijnen verven Den Haag

Enkele tips voor het schilderen van kozijnen

Het onderhouden van de kozijnen is niet alleen belangrijk voor het uiterlijk van uw woning in Den Haag, maar is ook van invloed op de isolatiewaarde. Laat een schilder periodiek de kozijnen controleren op beschadigingen. Wilt u zeker weten dat uw kozijnen regelmatig worden gecontroleerd en opnieuw geschilderd? Sluit dan een onderhoudscontract af bij een professional uit de regio. Dankzij het onderhoudscontract weet u zeker dat men problemen in een vroeg stadium herkent en dat de kwaliteit en levensduur van de kozijnen optimaal blijft.

houtrot verwijderen Den Haag

Uw meubels opknappen met verf

Wilt u de sfeer in huis veranderen, maar hebt u geen budget voor het vervangen van de meubels? Overweeg dan om uw meubels van een nieuw kleurtje te laten voorzien door een schilder. Door de meubels te veranderen van een donkere naar een lichte kleur creëert u gemakkelijk een meer open sfeer in de kamer. Daarnaast is het een optie om de verflaag te verwijderen en in plaats daarvan de meubels te lakken of beitsen. Ook dit biedt een andere aanblik. Benieuwd naar de mogelijkheden en bijbehorende prijzen? Vul dan het webformulier in. Onze schilders helpen u graag.

plafond schilderen

Plafond schilderen, een opfrisbeurt

Het witten van het plafond is niet heel erg ingewikkeld, maar kost wel enige tijd en moeite. Met name het schuren van het plafond neemt soms veel tijd in beslag. Wij adviseren om hiervoor gebruik te maken van een schuurmachine, en een steiger in de woning te plaatsen. U kunt dan op uw rug liggen terwijl u het oppervlak schuurt. Draag altijd een mondkapje en een stofbril tijdens het werk. Voor het witten van het plafond is het bovendien noodzakelijk om de meubels in de kamer aan de kant te zetten en de vloer te bedekken met schildersplastic. Ook het weghalen van plafondlampen is aan te raden.

dakkapel verven Den Haag

Voor ons geen lastige klus: de dakkapel schilderen

Het schilderen van de dakkapel is een klus die u het beste kunt overlaten aan een ervaren schilder. Hiervoor moet namelijk speciaal gereedschap gebruikt worden, en is ook een hoge steiger noodzakelijk. Het renoveren van de dakkapel is minimaal eens in de vijf jaar noodzakelijk, in ieder geval voor de buitenkant. Omdat het bijwerken van de dakkapel enige tijd kost, is het een optie om hiervoor een winterschilder in te schakelen. Deze zal het werk tijdens de minder drukke maanden uitvoeren, waardoor u aanzienlijk bespaart op de kosten. Wil u zeker weten dat de dakkapel in goede staat blijft? Vraag dan een onderhoudscontract aan bij een schildersbedrijf uit Den Haag.

houten dakgoot schilderen

Geschilderde dakgoten gaan langer mee

In het wisselvallige klimaat van Nederland is het van belang om de dakgoten goed te beschermen. Middels een goede verflaag blijven dakgoten beschermd tegen de weersinvloeden. Daarnaast zorgen goed onderhouden dakgoten voor een waardevermeerdering van uw woning in Den Haag. Besteedt u de klus uit aan ons schildersbedrijf? Dan weet u zeker dat u perfect resultaat krijgt, tegen een aantrekkelijk tarief. Daarnaast hoeft u zelf niet de trap of steiger op en uw kostbare vakantiedagen te spenderen aan de klus. Binnen de kortste keren vormen de geschilderde dakgoten weer de blikvangers van uw woning. Alle schilders uit ons netwerk werken vlot en beschikken over kwaliteitsverf.

buitenmuur schilderen Den Haag

De buitenmuur is het visitekaartje van uw huis

De buitenmuur is het visitekaartje van uw woning in Den Haag. Uw buitenmuren moeten er dus mooi uit zien. Het behandelen van de buitenmuur zorgt er daarnaast voor dat u de muren beschermt tegen de invloeden van het weer. Uw huis ziet er naderhand weer fris en verzorgd uit. De kwaliteitsverf van het schildersbedrijf is UV-bestendig en dampopen. Vocht uit de buitenmuur verdampt dan dus gewoon. Is uw muur nog nooit geverfd? Dan controleert het schildersbedrijf de vochtigheidsgraad. Dit mag nooit hoger liggen dan 5%, dan hecht deze verfsoort namelijk minder goed. De schilder verft met oog voor detail uw buitenmuur. Naderhand ziet uw gevel er weer als nieuw uit.

houten vloer wit verven

Een geverfde vloer valt op!

Na het kleuren van de vloer ziet uw ruimte er heel anders uit. Het geeft een nieuwe dimensie aan de kamer. Zowel een vloer van hout als beton is te voorzien van een nieuw kleurtje. U kunt de ondergrond diverse kleuren laten geven. Doordat de winterschilder uit Den Haag de vloer meteen voorziet van een beschermlaag kunt u weer jarenlang vooruit met de frisse kleur. Gaat het om een nieuwe, betonnen vloer? Laat het beton dan eerst zes weken drogen. Ziet u vochtplekken in de betonvloer? Laat dit dan eerst oplossen. De kosten van de verfklus vallen erg mee wanneer u gebruik maakt van een winterschilder. Een houten vloer zou u ook eigenhandig kunnen schilderen.

schildersbedrijf prijzen

Wat kost een schilder?

Dan nu de hamvraag: wat kost een schilder in Den Haag? Naast de kwaliteit is ook prijs van het schildersbedrijf van belang. Het uurtarief van schilders voor buitenschilderwerk is gemiddeld €45,- per uur, inclusief btw, schilderwerk en materialen. Dit ligt iets hoger dan bij een binnenschilder, aangezien de buitenschilder speciale verfsoorten en extra materialen nodig heeft. Voor de binnenschilder betaalt u gemiddeld €40,- per uur. Vindt u dit te duur? Overweeg dan een winterschilder. De korting op de totaalprijs loopt soms op tot 25%. Nog een goedkope optie is een schilder inhuren die een plafond of wanden kan spuiten. Het aanbrengen van verf gaat dan razendsnel.

slaapkamer verven Den Haag

Uw slaapkamer weer als nieuw

Ongeveer eens in de 10 tot 15 jaar is het wel nodig om de slaapkamers te renoveren. De renovatie van een slaapkamer hoeft echter niet veel geld te kosten, mits u eigenhandig een deel van het kluswerk afhandelt. Kies er bijvoorbeeld voor om de muren een kleurtje te geven of brengt een behangrand aan die voor de versiering zorgt. Maak het geheel af met nieuwe schilderijen en dekbedovertrekken en uw slaapkamer is weer als nieuw. Hebt u de kamer geschilderd? Let dan wel op: u mag hier niet direct dezelfde avond in slapen, vaak blijft de (soms schadelijke) verflucht een heel etmaal hangen. Het is daarom ook verstandig om de ramen op te zetten tijdens het verven. Wilt u toch liever een vakman inhuren? Vraag offertes aan.

muren spuiten

Muren spuiten; een snelle manier van renoveren

Er bestaan verschillende technieken waarmee u de muren en het plafond in een kamer van een nieuw kleurtje kunt voorzien. Eén van de technieken die relatief weinig geld vraagt, maar waarvoor u wel een erkend schilder dient in te zetten is het spuiten van latex. Het spuiten van de wanden of het plafond kost rond de €10,- per vierkante meter, afhankelijk van de kwaliteit van de latex. Voorwaarde voor het spuiten van de muren is wel dat deze geen beschadigingen of onregelmatigheden hebben. Bijkomend voordeel van het spuiten van de muren is dat u hierbij geen strepen of druppels optreden. Lees hier meer over deze techniek.

tuinhuis verven Den Haag

Tuinhuis; beitsen of verven

Evenals de dakgoten, buitenmuur en dakkapel is het ook verstandig om het tuinhuis periodiek te onderhouden. Eén van de mogelijkheden voor tuinhuizen is het gebruik van beits. Beits dringt in tegenstelling tot een gewone verfsoort door in de houtvezels, waardoor de planken beter beschermt blijven tegen de weersinvloeden. Er bestaan beitssoorten op water-, alcohol- en oliebasis. Het is afhankelijk van uw eisen welke variant het meest geschikt is. Naast beitsen die de weersbestendigheid verbeteren, bestaan er ook varianten die enkel voor een kleurverschil zorgen. Zeker weten dat uw tuinhuis van goede kwaliteit blijft? Sluit dan een onderhoudscontract af bij een erkend schildersbedrijf.

prijzen schilderwerk

Prijzen voor verschillende soorten schilderwerk

De inzet van één of meerdere schilders voor het uitvoeren van het schilderwerk brengt natuurlijk kosten met zich mee. Wij gaven al aan dat een winterschilder over het algemeen goedkoper is dan een standaard schilder, maar wist u dat ook het soort techniek dat men gebruikt van invloed is op de prijzen? Zo is het bijvoorbeeld aanzienlijk goedkoper om muren te spuiten, dan beschilderen. De prijs voor spuitwerk begint bij €6,- per vierkante meter. Daarnaast bestaat er een verschil in de prijzen voor het buiten- of binnenschilderwerk. Het renoveren van een buitenmuur begint bij €35,- per vierkante meter, ten opzichte van €30,- voor het binnenschilderwerk. Meer weten over schilderwerk prijzen? Lees het hier.

In 5 stappen de keukenkastjes verven

Bij veel schildersbedrijven voert men alleen grote klussen uit. Bij ons schildersbedrijf helpen we u echter ook graag bij kleinere werkzaamheden, zoals het renoveren van de keukenkastjes. Vraag via het contactformulier naar de prijzen en voorwaarden, en wij sturen u spoedig een aantal vrijblijvende offertes toe. Door de keukenkastjes te schilderen creëert u gemakkelijk en snel een andere sfeer in de keuken, tegen een laag budget. Bent u van plan om eigenhandig de keukenkastjes te vernieuwen maar weet u niet waar u moet beginnen? Onze specialisten uit Den Haag hebben een aantal stappen voor u op een rijtje gezet.

  • Stap 1: Plak altijd de handgrepen en grendels af om vlekken te voorkomen.
  • Stap 2: Probeer de keukenkastjes uit elkaar te halen voor een optimaal resultaat.
  • Stap 3: Reinig en schuur alle oppervlakten eerst.
  • Stap 4: Breng altijd grondverf aan voor een langdurig effect.
  • Stap 5: Kies voor frisse kleuren om meer licht en ruimte te creëren in de keuken.
plafond schilderen Den Haag
muren schilderen Den Haag

3 tips om zelf de trap te verven

Veel trappen zijn van hout gemaakt, en daarom valt het onderhoud aan de trap ook deels onder de term schilderwerk. Door de trap te onderhouden voorkomt u valpartijen, of scheuren in de treden. Is het noodzakelijk om de trappen opnieuw te kleuren? Houd er dan rekening mee dat de treden geruime tijd moeten drogen voordat u deze weer mag gebruiken. Wij adviseren daarom om twee dagen voor deze klus te nemen, en de treden om en om te kleuren. Zo blijft het mogelijk om naar boven en beneden te gaan. Een alternatief is om een nachtje ergens anders te slapen. Andere tips voor het verfwerk bij de trap die onze experts u mee willen geven zijn de volgende:

  • Tip 1. Vergeet niet om ook de leuning van de trap mee te nemen.
  • Tip 2. Kies voor een grijze grondverf als u donkere traptreden wil.
  • Tip 3. Laat een specialist de trappen controleren op eventuele slijtage.

Een deur zonder strepen verven, zo moet het!

Wie al eens deuren heeft geverfd, weet dat er heel snel strepen en druppels in de verf ontstaan. Dit komt doordat de deuren vaak van glad hout zijn gemaakt, en men niet genoeg de tijd neemt om het oppervlak te reinigen en schuren. Onze specialisten uit Den Haag adviseren dan ook om altijd de hele deur (inclusief boven- en onderkant) te reinigen met ammoniak en water, en daarna licht op te schuren. Hierdoor pakt de verf beter en weet u zeker dat er een egale laag ontstaat. Herhaal deze stappen om een perfecte dekking te krijgen. Een tweede tip is om met de houtnerf van de deuren mee te schilderen. Dit zorgt voor een vloeiende dekking. Wilt u voorkomen dat de verf snel vervaagt? Overweeg dan om een speciale beschermlaag over het materiaal aan te brengen ter bescherming tegen de invloed van weer en wind. Hulp nodig bij het buitenschilderwerk? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

deuren verven Den Haag
zelf badkamertegels verven

In 2 stappen zelf de badkamertegels verven

Goedkoop een frisse uitstraling in de badkamer creëren? Overweeg dan om de badkamertegels van een kleur te voorzien. Dat voorkomt sloop- en breekwerk in de badkamer en u hoeft geen dure badkamertegels aan te schaffen. De winterschilder doet dit tegen een laag tarief. Bent u een echte doe-het-zelver? Lees dan snel verder, wij hebben namelijk een stappenplan opgesteld.

Voorbereiden van de tegels

Het belangrijkste tijdens deze taak is dat de tegelverf hecht. De tegels moeten dus eerst schoon en vetvrij worden gemaakt. U kunt de tegels het beste met puur bleekmiddel schoonborstelen. Let hierbij op uw eigen veiligheid, draag dus bescherming. Ontvet vervolgens de tegels met thinner en een doek. Ventileer goed tijdens de kluswerkzaamheden en gooi de natte doek nooit in een dichte vuilniszak. Laat de doek eerst compleet drogen. Het is namelijk uiterst brandbaar. Plak en dek vervolgens alles rondom de tegels af.

Badkamertegels verven

Breng eerst een grondlaag aan op de badkamertegels. Gebruik hiervoor een geschikte grondverf. Na de droging brengt u de tegelverf aan. Kiest u een felle kleur of juist helder wit? Hoe dan ook, breng minimaal twee lagen tegelverf aan. Dan krijgt u het beste resultaat, waar u nog jaren van gaat genieten. Breng de verf bij voorkeur aan met een velvetroller. Kijk naar de droogtijden van de grond- en tegelverf. U moet zich daar aan houden, anders kan de verf weer loslaten en dat is zonde.

Ook inschakelen voor stucwerk

Wanneer u uw muur wilt laten schilderen, dan is het van belang dat de ondergrond vlak en droog is voor een goed resultaat. Het kan zijn dat er daarom voor het schilderwerk enig stucwerk moet worden verricht. Een stukadoor uit Den Haag voert het stucwerk graag voor u uit.

Werkgebied

Profiteren van een onderhoudscontract

Bij menig schildersbedrijf in Den Haag is het mogelijk om een onderhoudscontract af te sluiten voor een schilder of winterschilder. Dit betekent dat u zelf niet meer hoeft te denken aan het onderhouden van het schilderwerk. Bovendien profiteert u met het onderhoudscontract van lage kosten, en hoeft u nooit lang te wachten op hulp van onze schilders.

Besparen door te vergelijken

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het laten uitvoeren van de schilderwerken? Wilt u weten wat de prijs wordt voor het inhuren van schilders uit ons netwerk? Vraag meerdere vrijblijvende offertes aan via het contactformulier en vergelijk deze op prijs. Zo bespaart u tot wel 25% op de kosten van de kluswerkzaamheden!
onderhoudscontract schilder Den Haag