Schilder Den Haag

Schilder Den Haag

Is het hoog nodig om de kozijnen van uw bovenverdieping weer eens te onderhouden, of kunnen de plafonds van uw woning in Den Haag wel een onderhoudsbeurt gebruiken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Een schilder die zich bij ons heeft aangesloten kan u van dienst zijn bij vele klussen op het gebied van het schilderwerk. Daarnaast is het mogelijk om een onderhoudscontract af te sluiten. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen voor onze diensten? Aarzel dan niet om via het contactformulier enkele vrijblijvende offertes aan te vragen bij schilders uit Den Haag. Het is aan u om deze met elkaar te vergelijken op prijs en aanbod en zo te kiezen voor het schildersbedrijf dat bij u past.

Diverse offertes aanvragen

U ontvangt maximaal 5 vrijblijvende offertesAanvraag voor:


Gelieve dit veld leeg te laten.

1 keer klikken is voldoende kwaliteitskeurmerk


Schilder prijzen Den Haag

Schildersbedrijf voor binnen- en buitenschilderwerk

Wanneer u de schilders uit ons schildersbedrijf uit Den Haag inschakelt, dan weet u zeker dat zowel het buiten- als binnenschilderwerk wens wordt uitgevoerd. De schilders uit ons netwerk kunnen u onder andere helpen bij het verven van trappen, meubels en gevelbekleding. Bij ons bent u van de volgende zaken verzekerd: directe hulp, hoogwaardig vakmanschap, aantrekkelijke prijzen, tips en advies. Vraag nu kosteloos meerdere offertes aan!

erkend schildersbedrijf Den Haag

Ruim 25 jaar ervaring

De schilders van elk schildersbedrijf dat zich bij ons heeft aangesloten hebben een ruime ervaring in het vakgebied, en kunnen u met al het schilderswerk ondersteunen. Onze specialisten hebben naast jarenlange ervaring ook uitstekende diploma’s en worden jaarlijks op de hoogte gebracht van de nieuwste materialen en technieken. Zo wordt u altijd snel en vakkundig geholpen met behulp van de nieuwste methoden!

Winterschilder

De term winterschilder wordt steeds vaker gebruikt door schilders en schildersbedrijven. Een winterschilder is feitelijk een gewone schilder, maar dan één die ook in de wintermaanden zijn werk uitvoert. Een winterschilder maakt hiervoor gebruik van verfsoorten die bij lagere temperaturen ook nog drogen. Het uitvoeren van het schilderwerk duurt zo langer, maar het heeft wel lagere kosten. Bent u benieuwd naar het verschil in tarieven tussen een schilder en winterschilder? Wij informeren u graag.

Vrijblijvend offertes aanvragen

Wilt u weten wat onze schilders uit Den Haag voor u kunnen betekenen? Hebt u een vraag over het verschil tussen een schilder en winterschilder? Of bent u benieuwd naar de tarieven voor onze diensten? Vraag dan via het contactformulier vrijblijvend meerdere offertes aan. U krijgt deze dan binnen enkele dagen toegestuurd van schilders uit de regio Den Haag. Deze kunt u in alle rust vergelijken op prijs en voorwaarden. Op deze manier kunt u een goede beslissing maken. Wij zijn u graag van dienst!

winterschilder Den Haag

Huis schilderen

Officieel moet een schildersbedrijf het buitenhoutwerk minimaal eens in de vijf jaar bijwerken, terwijl het binnenwerk eens in de zeven jaar een herstelsessie kan gebruiken. Veel van onze klanten uit Den Haag kiezen er echter voor om al het schilderwerk in één keer af te handelen. Door een winterschilder voor deze klus in te schakelen kunt u aanzienlijk besparen op de kosten. Sluit daarbij een onderhoudscontract af om er zo voor te zorgen dat uw schilderwerk altijd op tijd wordt uitgevoerd. Via het contactformulier kunt u gemakkelijk en snel meerdere vrijblijvende offertes aanvragen bij menig schildersbedrijf uit de regio.

Houtrot verwijderen

Houtrot is de aantasting van hout door de groei van schimmels. Deze schimmels ontstaan doordat het hout lange tijd is blootgesteld aan water. Houtrot is te herkennen aan zacht en verkleurd hout, dat ook het verfsysteem vervormd. In extreme vorm kan de houtrot ervoor zorgen dat aangetaste delen uitvallen. Door het buiten houtwerk regelmatig te laten controleren door een schilder voorkomt u dat het houtrot zich verder ontwikkelt. Het verwijderen van de slechte delen kan met behulp van een mesje of een klein zaagje. Zorg ervoor dat u echt al het aangetaste materiaal weghaalt om te voorkomen dat de verrotting terugkeert.

buitenmuren schilderen Den Haag

Kozijnen schilderen

Het schilderen van kozijnen is een klus die de meeste van onze klanten uit Den Haag het liefst zelf uitvoeren. Voor het bijwerken van de raamkozijnen zijn twee zaken van belang. Ten eerste de voorbereiding: zorg ervoor dat er geen beschadigingen aan het hout zijn, reinig en schuur de latten en verwijder eventuele houtrot. Ten tweede is het zaak om na het verven een extra coating over de verf aan te brengen. Dit zorgt ervoor dat weer en wind minder invloed hebben op de kozijnen, waardoor deze langer meegaan. Een schilder of winterschilder kan u bij dit schilderwerk ondersteunen met tips of praktische hulp.

kast schilderen Den Haag

Meubels verven

Het verven van meubels is een gemakkelijke methode om de sfeer in huis aan te passen. Heeft u geen budget om nieuwe meubels aan te schaffen? Overweeg dan om het huidige meubilair te lakken. Geef alle stoelen en de tafel een ander kleurtje, of verwijder de verf en beits het hout. Door donker hout te witten creëert u optisch meer licht en ruimte in huis. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Een aangesloten schilder informeert u met alle plezier, en biedt u desgewenst enkele vrijblijvende offertes aan van schilders uit de regio. Wij helpen u graag verder bij het lakken van uw meubels.

kozijnen schilderen Den Haag

Plafond schilderen

Veel van onze klanten uit Den Haag denken er niet aan dat ook de plafonds het nodige onderhoud moeten krijgen. Zeker het plafond in de keuken en badkamer, maar ook in kamers waar vaak gerookt wordt krijgen de plafonds het zwaar te verduren. Het witten van een plafond is geen ingewikkelde klus, maar kost wel wat tijd. Voor een optimaal resultaat is het bijvoorbeeld nodig om het plafond eerst te schuren. Huur een steiger om het uzelf gemakkelijk te maken. Draag bij het schuren wel beschermende kleding zoals een stofmasker en stofbril. Verwijder voordat u aan de slag gaat de plafondlampen en dek de ruimte af met schildersplastic.

schildersbedrijf Den Haag

Dakkapel schilderen

Het schilderen van een dakkapel valt eveneens onder het schilderwerk. Voor het bijwerken van de dakkapel kunt u het beste een erkend schildersbedrijf uit Den Haag inschakelen. De schilders zullen met de benodigde gereedschappen en materialen naar u toekomen, zodat u enkel hoeft te bepalen welke kleur de dakkapel moet krijgen. Door een onderhoudscontract af te sluiten zorgt u ervoor dat u helemaal geen omzien meer heeft naar het buitenschilderwerk. Wij adviseren over het algemeen om minimaal eens in de vijf jaar uw dakkapel te laten controleren op beschadigingen zoals houtrot, schimmel of groenaanslag.

houten dakgoten schilderen

Dakgoten schilderen

Zien uw dakgoten er niet fraai meer uit? Waarschijnlijk constateert u dat vanaf de grond. Als u dichterbij komt ziet u allerlei scheurtjes en blaasjes in de verflaag. Het is dan hoog tijd om de dakgoten opnieuw te laten schilderen. Eigenlijk moet het al eerder, om schade en houtrot te voorkomen. Na de verfklus zien de dakgoten van uw woning er weer als nieuw uit. Daarnaast beschermt de goede verflaag uw dakgoten, ze gaan dan een stuk langer mee. Het schildersbedrijf uit Den Haag heeft in mum van tijd uw dakgoten voorzien van een nieuwe verflaag. De schilder gaat erg grondig te werk en gebruikt een verf die van hoge kwaliteit is. Zo weet u zeker dat het eindresultaat perfect is.

houten gevelbekleding verven

Buitenmuur verven

De buitenmuur bepaalt grotendeels het aangezicht van uw woning in Den Haag. Het schilderen van de buitenmuur is een precisiewerk dat vakmanschap vereist. De schilder houdt namelijk rekening met de ondergrond, de verfsoort en de afwerking. Dit schilderwerk uitbesteden aan een schildersbedrijf is dus erg verstandig. Zo hoeft u niet op hoogte te werken en weet u zeker dat het eindresultaat perfect is. Uw gevel ziet er na de verfbeurt weer als nieuw uit. De verf waarmee de schilder werkt is dampopen, UV-bestendig en vuilwerend. Dat zorgt ervoor dat er na de verfklus geen problemen ontstaan. U kunt jarenlang genieten van uw prachtige buitenmuur.

teak vloeren verven

Vloer verven

Bent u een beetje uitgekeken op uw huidige vloer? Het vervangen van de hele vloer is misschien een stap te ver. Een goede oplossing is dan het overschilderen van uw houten, betonnen of tegelvloer. Naderhand ziet uw ondergrond er weer als nieuw uit. De winterschilder werkt met kwaliteitsverf, waardoor u weer jaren kunt genieten van uw vloer. Heeft u net een betonvloer laten storten? Laat het beton dan minmaal zes weken uitharden. Constateert u vochtplekken in het beton? Los het onderliggende vochtprobleem dan op, dat voorkomt dat de verflaag loslaat. Het verven van de vloer is een perfecte klus voor de winterschilder, die het tegen een gereduceerd tarief uitvoert.

wat kost een schilder Den Haag

Wat kost een schilder?

Als u overweegt om het werk uit te besteden denkt u vaak meteen aan de kosten. Het is dus erg handig als u inzicht heeft in de gemiddelde kosten van het schilderwerk. Laten we voorop stellen dat het afhangt van diverse factoren, denk aan het seizoen, de bereikbaarheid en de benodigde materialen. Het uurtarief van een buitenschilder is het hoogst, met zo’n €45,- per uur, inclusief btw, schilderwerk en de materialen. De binnenschilder hanteert gemiddeld een uurtarief van €40,-. Een goede optie is om in de winter gebruik te maken van de winterschilder. Dan bespaart u gemiddeld zo’n 25% op de totaalprijs. Vergelijk via ons netwerk de prijzen van schilders.

Keukenkastjes verven

Wilt u op een eenvoudige en goedkope wijze de aanblik van uw keuken veranderen? Overweeg dan om de keukenkastjes te kleuren. Voor het verven van de keukenkastjes kunt u een schilder uit ons netwerk inschakelen, het is echter ook mogelijk om dit zelf te doen. Bij ons schildersbedrijf hebben we speciaal voor onze klanten een stappenplan opgesteld.

 • Stap 1: Start met het schuren en reinigen van het oppervlak. Haal hiervoor de keukenkastjes indien mogelijk uit elkaar.
 • Stap 2: Plak de handvaten en vergrendelingen af om vlekken te voorkomen.
 • Stap 3: Breng eerst de grondverf aan voor een langdurig resultaat.
 • Stap 4: Schilder vervolgens de keukenkastjes in de gewenste kleur.
 • Stap 5: Laat alles een geruime tijd drogen alvorens de kastjes weer te monteren.

Bent u begonnen met het schilderwerk, maar bent u niet tevreden met het resultaat van de keukenkastjes? Een vakman uit ons schilderbedrijf in Den Haag is u graag van dienst.

keuken schilderen Den Haag
trapleuning verven Den Haag

Zelf de trap verven

In de meeste woningen in Den Haag is een houten trap geplaatst. Een houten trap gaat een lange tijd mee, maar zal wel goed onderhouden moeten worden. Door de trap eens in de zoveel tijd te schilderen zorgt u ervoor dat de mate van slijtage beperkt blijft. Bovendien is een frisse kleur ook prettig voor het interieur. De medewerkers van ons schildersbedrijf zijn u met alle plezier van dienst bij het verven van de trap. Een winterschilder rekent hiervoor zeer aantrekkelijke kosten. Wilt u de klus liever zelf uitvoeren? Maak dan gebruik van de aanwijzingen die een schilder uit ons netwerk u graag meegeeft.

 • Tip 1. Verf de treden om en om, zo is het mogelijk nog naar boven te lopen.
 • Tip 2. Kies er voor om de klus in twee dagen uit te voeren in verband met de droogtijd.
 • Tip 3. Geef ook de leuning een kleur, of lak deze ter bescherming van het hout.

Komt u er niet uit? Een schilder uit ons netwerk doet het graag voor u!

Zelf deuren verven

Houten deuren moeten eens in de zoveel tijd van een nieuwe verflaag worden voorzien om zo de aanblik van de woning te behouden. Het schilderen van deuren vereist enige handigheid om te voorkomen dat er strepen in de verf ontstaan. Omdat wij begrijpen dat u deze klus eventueel zelf zou willen uitvoeren, hebben onze schilders uit Den Haag een aantal stappen voor u op een rijtje gezet.

 • Stap 1: Reinig en schuur de deur eerst. Dan zal de verf beter hechten.
 • Stap 2: Plak de deurklink en het slot goed af.
 • Stap 3: Gebruik een ronde kwast om de grondverf aan te brengen.
 • Stap 4: Werk altijd van binnen naar buiten.
 • Stap 5: Schilder eerst de latjes als uw deur een glaspaneel heeft.
 • Stap 6: Verf ook de boven- en onderkant van de deuren.
 • Stap 7: Ga met de houtnerf mee voor een vloeiende dekking.
goedkoop schildersbedrijf Den Haag
badkamer verven Den Haag

Zelf badkamertegels verven

Met kwalitatief goede tegelverf is het heel goed mogelijk om de tegels op te knappen. De badkamer ziet er na een lik verf weer als nieuw uit. Combineer je het schilderwerk met nieuw kranen en accessoires? Dan lijkt het een compleet nieuwe badkamer. Het beschilderen van de badkamertegels is eventueel een klus die u zelf uit kunt voeren. Voor de doe-het-zelvers hebben wij een stappenplan opgesteld:

Stap 1: Voorbereiding

Een goede voorbereiding is het halve werk. Dat geldt ook bij deze klus. Verf hecht het beste op een schoon, vetvrij en ruw oppervlak. Schuur de tegels eerst met fijn schuurpapier. Maak alles daarna schoon en vetvrij met een sopje, met daarin ontvetter. Droog alles vervolgens goed af. Dek de ondergrond af en plak de randjes netjes af. Vervang de kapotte tegels voordat u gaat schilderen.

Stap 2: Verven van de tegels

Begin bij voorkeur met een laag grondverf. Als die laag droog is begint u met de tegelverf. Giet de verf in het verfbakje en verf met een kwast eerst de randen en voegen. Gebruik vervolgens een velvetroller voor de grote banen. Vermijd zakkers, maar breng de tegelverf royaal aan. Meestal is een tweede, of derde laag tegelverf nodig om een perfect resultaat te creëren.

Stucwerk

Naast het schilderwerk zal er vaak ook stucwerk moeten worden uitgevoerd. Een stukadoor kan u hierbij van dienst zijn. Het voordeel van de meeste soorten stucwerk is dat u dit in diverse kleuren kunt laten verven. Is het sierpleister nog in goede staat maar wilt u de slaapkamer restylen? Wij informeren u met alle plezier.

Werkgebied

Profiteer van een onderhoudscontract

Het is tevens mogelijk om een onderhoudscontract af te sluiten bij een schildersbedrijf dat zich bij ons heeft aangesloten. Met het afsluiten van een onderhoudscontract reguleert u het onderhoud aan het houtwerk en weet u zeker dat de kwaliteit van het materiaal gewaarborgd blijft. Vraag onze schilders naar de kosten en mogelijkheden.

Besparen door te vergelijken

Bent u op zoek naar een ervaren schilder uit Den Haag die u kan helpen bij het schilderwerk binnen- of buitenshuis? Dan bent u bij ons netwerk aan het juiste adres. Via het contactformulier vraagt u eenvoudig meerdere offertes aan welke u kan vergelijken op prijs en bespaar op de kosten. Vind zo het schildersbedrijf dat voor u het schilderwerk kan uitvoeren.
schilderwerk Den Haag