schilderwerk

Over ons

U bent op de “over ons” pagina terecht gekomen dus u wilt vast meer over ons weten. Leuk! Wij stellen ons graag aan u voor. Wij zijn een netwerk van erkende en ervaren schilders. Bent u op zoek naar een schilder die uw woning van een nieuw kleurtje kan voorzien? U bent bij ons aan het juiste adres. Als u het offerteformulier invult ontvangt u helemaal gratis meerdere offertes. Dit zijn maximaal 5 offertes van schilders uit ons netwerk. U vindt hier meer informatie over hoe ons netwerk werkt. Daarnaast komen de voordelen van vergelijken voorbij. We zijn u graag van dienst!

Uw voordeel

  • Specialisten uit uw regio vergelijken
  • Gratis en vrijblijvend
  • Snel & eenvoudig geld besparen

Gratis offertes vergelijken


Arie van de Velde: netwerk van schilders. Hoogwaardig schilderwerk tegen aantrekkelijke prijzen!

Netwerk van erkende schildersbedrijven. Ruime ervaring in zowel binnen- als buiten schilderwerk. Vraag gerust diverse offertes aan!

schilder

Vakkennis en ervaring

De afgelopen jaren zijn we uitgegroeid tot een groot netwerk van schilders. Niet elke schilder kan zich echter zomaar bij ons aansluiten. Alle aangesloten vakmannen zijn geselecteerd op basis van kwaliteit en prijs. Ze hebben allemaal veel ervaring en een diploma van de schildersopleiding. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u verzekerd bent van kwaliteit tegen een scherpe prijs. Want wij zijn pas tevreden als ook u dat bent. Hebt u een lastige schilderklus? Geen probleem, wij helpen u graag!

schilder offerte

Hoe werkt ons netwerk?

Het aanvragen van offertes is heel eenvoudig. U vult het offerteformulier in met uw gegevens en een omschrijving van de klus. Deze sturen wij door naar de vakmannen binnen ons netwerk. Vervolgens kunt u tot maximaal vijf offertes in uw e-mail verwachten. De offertes vergelijkt u met elkaar vanuit uw luie stoel. Vergelijk bijvoorbeeld de verschillende prijzen en voorwaarden. Hierna kiest u zelf de vakman die het beste bij uw klus past. Bent u alleen nieuwsgierig naar de prijs? Geen probleem, het aanvragen is geheel vrijblijvend.

Voordelen van vergelijken

Het vergelijken van offertes heeft een aantal voordelen. Omdat u meerdere offertes ontvangt hebt u inzicht in de gemiddelde prijzen van de schilders branche. Zo weet u zeker dat u niet teveel betaalt. Daarnaast kiest u zelf de vakman die het beste bij uw klus past. Dit kan een schilder zijn die morgen al kan beginnen of een schilder met de laagste prijs. En wist u dat u tot wel 40% op de totaalprijs kan besparen als u offertes vergelijkt?

Tips bij het vergelijken

Tijdens het vergelijken van de offertes denkt u wellicht: waar moet ik beginnen? U zult waarschijnlijk vooral de prijzen vergelijken. Vergeet echter niet de voorwaarden door te lezen. Want wat zit wel bij de prijs inbegrepen en wat juist niet? Wanneer kan de vakman beginnen en welke materialen worden gebruikt? Vergelijk dit met elkaar en kies vervolgens de schilder die het beste bij u past. Als u vragen over de offerte hebt dan kunt u hierover het beste contact opnemen met de betreffende schilder.

0
Deelnemende bedrijven
0
Behandelde aanvragen
0
Jaar ervaring
‘’Wij wilden graag onze trap laten schilderen. Nadat we het offerteformulier hadden ingevuld ontvingen we al gauw vier offertes. Uiteindelijk hebben we de vakman met de laagste prijs gekozen. Hij had veel ervaring en was erg aardig. Onze trap ziet er nu weer als nieuw uit!’’
F. Kloosterman
‘’Toen het tijd was om de buitenmuur van mijn huis weer van een nieuwe laag verf te voorzien ging ik op zoek naar een schilder. Ik heb een paar gratis offertes aangevraagd. Uiteindelijk koos ik voor het bedrijf wat vlakbij ons huis is gevestigd. De klus was snel geklaard en ik ben erg tevreden!’’
B. Brouwer

Wilt u zich als schilder of schildersbedrijf aanmelden bij ons netwerk?

Kijk dan voor meer informatie op de bedrijven aanmelden pagina.